INSPIRATION PACKAGE

DÉ FIRESTARTER VOOR JOUW EERSTE PROJECT

Als je direct aan de slag wil met die ene kamer waarvan je al een lange tijd denkt: ‘Daar wil ik wat mee!’, maar wel een positieve voorzet nodig hebt. Dan is dit maatwerk pakketje voor jou!

Ik heb een snelle en praktische methode ontwikkeld waardoor jij duidelijke richting krijgt en jouw vreugdevuur gaat branden om aan de slag te gaan.

En je kunt kiezen of je dit online of live wil doen!

INSPIRATION PACKAGE ONLINE

 

  • Let’s Talk moment van +/- 30 minuten via Zoom

 

  • Pinterest moodboard met 5-10 sfeerbeelden en concrete items die jouw shoppinglist vormen

 

  • Videobericht achteraf toegestuurd met toelichting moodboard, vertaling van gewenste vibe naar interieur elementen

 

  • Kosten zijn €199,- inclusief btw

 

 

vertellende bouwvrouw Anke blauw (2)

LET ME EMPOWER YOU TO CREATE YOUR TRUE HOME OR OFFICE

Lorem ipsum

Ebook visualisatie oefening

INSPIRATION PACKAGE LIVE

  • Word je graag 1 op 1 begeleid zodat het even alleen om jou en jouw plek draait?
  • Benieuwd welke energie ik in jou zie, welke binnenkomt in jouw huis en wat jij nodig hebt van jouw huis?

 

Dan is dit maatwerk pakket voor jou! Ik heb een snelle en praktische methode ontwikkeld waardoor jij duidelijke richting krijgt en jouw vreugdevuur gaat branden om aan de slag te gaan. Zodra ik jou en jouw plek (of dat nou een huis, kantoor of ander gebouw is) ontmoet, ga ik meteen AAN. Ik kan snel doorgronden waar jouw behoeften liggen door naar jou te luisteren. Ook kan ik de ruimte en de energie van het gebouw ervaren en ontdek ik al snel wat er mist. Zo ontstaat in de dagen erna een analyse van de ruimte. Dat aangevuld met jouw behoeften leidt naar een overzicht van wensen / verlangens en hoe die te vertalen naar de ruimte.

 

Vervolgens maak ik het concept zichtbaar met behulp van een aantal voorbeelden die ik zoek op Pinterest. Vanuit die sfeerbeelden geef ik aan waarom die vormen, kleuren en materialen een invulling kunnen zijn voor jouw interieur. Ik maak alles overzichtelijk in een specifiek op jou afgestemd rapport zodat jij direct aan de slag kan met het creëren van jouw True Space.

Persoonlijk enerzijds, snel en betaalbaar anderzijds.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Omdat mijn brein meteen AAN gaat maak ik met veel liefde en plezier direct een op maat gemaakte rapportage waarna je ervoor kan kiezen om door te gaan met 1 op 1 begeleiding voor het ontwerptraject. Ik maak een overzicht problemen / vraagstukken / behoeften / wensen en verlangens voor de ruimte naar aanleiding van het gesprek.

Daarnaast doe ik een Quick-scan-analyse van de ruimte op vier verschillende niveau’s: Functioneel, energetisch, psychologisch, technisch. Daar hoort uiteraard ook een Quick-scan-analyse van de gebruikers of het bedrijf bij. Hierin onderscheid ik 4 energietypen: Helder & bewegend, Kalm & subtiel, Royaal & dynamisch en Gedurfd & Raak.

De onderbouwing voor de mogelijke oplossingen vind ik in de energie die gecreëerd wenst te worden. Uiteraard doe ik een budgetraming voor deze oplossingsmogelijkheden op basis van kostenkengetallen. Daar rolt dan een op maat gemaakte offerte uit voor het ontwerptraject met Anke // Homecoachclub.

MET DIT INSPIRATION PACKAGE

– Wordt eindelijk die ene ruimte aangepakt waar je al zolang iets anders mee wil

– Blijf je niet meer hangen in twijfel, keuzestress en geen plan van aanpak

– Houd je zelf regie doordat je kunt kiezen tussen online of live

– Krijg je misschien zelfs inspiratie om met meerdere ruimtes aan de slag te gaan

Heb je vragen of wil je meer weten?

Plan dan een belafspraak met me in, zodat we kunnen bespreken waar je tegen aan loopt!

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.