Let me empower you

to create your

TRUE home & office!

”True

Laat mij je meenemen op ontdekkingstocht om de vibes te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen, jouw activiteiten ondersteunen en inspiratie geven voor jouw lievelingsleven.

Say hello to YOUR True HOME!

”True

Ik laat jou ontdekken hoe een stimulerende werkplek / kantoorvloer eruit kan zien, waar jij en jouw team zich goed voelen, meer flow ervaren en resultaten worden neergezet.

Welkom in jouw TRUE (home) OFFICE.

Wat is de Homecoachclub?

Met mijn Homecoachclub wil ik jouw wereld een stukje mooier maken. Jouw huis is DÉ plek waar je het helemaal zelf mag bepalen, hoe tof is dat! Met mijn volle rugzak met kennis: uiteenlopend van ingenieursopleiding bouwkunde tot vastgoed en Feng Shui noem ik mijzelf een Club.

Ik haal de ruis en chaos weg en laat je zien hoe dit proces met veel JOY & EASE kan. Omdat je zelf op onderzoek gaat creëer je vertrouwen en van daaruit maak je sneller keuzes. Ik ben jouw RUIMTE ANALYTICUS, BOUWKUNDIG ADVISEUR, FENG SHUI – LOVER, PROJECTMANAGER, CHEERLEADER, PERSONAL (ONLINE) SHOPPER én MENTAL COACH. En dat allemaal tegelijk gedurende het gehele onderzoeks-, ontwerp- en uitvoeringsproces.

Laat mij je meenemen op ontdekkingstocht om de vibes te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen, jouw activiteiten ondersteunen en inspiratie geven voor jouw lievelingsleven.

Say hello to your TRUE HOME / OFFICE / SPACE.

Voor wie is de Homecoachclub?

Wil jij jouw tijd, geld en energie creëren in jouw ware plek? De plek voor samenzijn met je gezin, geconcentreerd thuis werken, ontspannen slapen, passie voor het leven voelen, even op jezelf kunnen zijn, de tweezaamheid van je relatie vieren. Het kan allemaal, als jij je ogen opent ga je het vanzelf zien! Ga mee op reis en ontdek hoe jouw huis voor jou kan zorgen en inspireren.

Ook de kantoorfunctie is een plek waar het effect van het gebouw, de ruimten, de meubels, de kleuren, vormen en materialen merkbaar zijn. Om ontspannen, geïnspireerd, gestructureerd en met plezier je werk te doen is het zinvol om er jouw plek van te maken.

En wat is nu de ontmoetingsfunctie van het kantoor? Hier wil je connecten met je collega’s, klanten, leveranciers, partners. Geïnspireerd, gemotiveerd en geactiveerd worden doe je hier. Met het toenemende thuiswerken kan jij jouw True Home Office creëren.

De Homecoachclub is er voor alle Nederlanders die willen investeren in hun leven, in het creëren van hun eigen plek op deze wereld. Het is zo’n heerlijk ontspannen gevoel om thuis te komen in jouw  TRUE HOME / OFFICE / SPACE.

 

Let me empower you to create your TRUE Home & Office

Functionele invalshoek

Wat ga je doen in deze ruimte?
Wie maken er allemaal gebruik van deze ruimte?

Energetische invalshoek

Welke vibes heb je nodig?
Welke energie wordt er aangeleverd in deze ruimte?

Psychologische invalshoek

Hoe wil jij je voelen in deze ruimte gedurende de dag?
Welke zijn jouw diepere verlangens?

Technische invalshoek

Wat zijn de mogelijkheden van deze ruimte?
Wie gaat de uitvoering doen?

 Hoe werkt de Homecoachclub?

Neem contact met me op en we plannen een intakegesprek in. In dat gesprek  onderzoeken we wat jouw behoefte is, waar je tegenaan loopt en wat je verwachtingen zijn van mijn Homecoachclub. Zo komen we er achter welke aanpak voor jou gaat werken en maak ik een plan met een prijs en tijdsplanning. 

Mijn aanpak is op twee dimensies uniek: enerzijds ga ik uit van de energie van de ruimte en de type energie(en) die jij nodig hebt voor de activiteiten. Anderzijds neem ik jou mee in het analyse-, ontwerp-, en uitvoeringsproces zodat jij de kennis en inzichten echt tót je neemt en jij zelf de regie hebt. Het is tenslotte JOUW huis of kantoor.

Bij het inkopen en uitkiezen van de specifieke meubels, verfkleuren, behang of gordijnen zorg ik voor duidelijke richting en begeleid ik je bij het kiezen binnen jouw budget. Tot slot moet het nog worden uitgevoerd, door jouzelf of met behulp van anderen.

Het eindresultaat: jouw blijdschap mag gevierd worden, en als je wilt mag je het ook delen via social media. Ik wil namelijk alle Nederlanders empoweren om zijn/haar True Home / Office / Space te laten creëren.

1. Voor wie werkt de Homecoachclub?

Voor particulieren en ondernemers, in alle soorten en maten.

Voor alle particulieren met woonvragen: van singles, samenwonende stellen tot aan gezinnen in allerlei vormen.
Voor ondernemers en bedrijven met behoefte aan richting voor het inrichten van hun werkplek of kantoor.

Van how? naar wow! met een plan op maat.
Elke gebouw/ruimte en elke persoon is uniek. Dus een vraag omtrent het creeeren van jouw TRUE HOME / OFFICE vereist een plan op maat, geschikt voor jouw persoonlijkheid en budget. Met de juiste informatie kan ik een goed plan voorbereiden. Daarom staan we bij de intake stil bij de volgende vragen:

  1. Waar loop je tegenaan? Wat is het probleem?
  2. Wat heb je nodig van de Homecoachclub?
  3. Hoe is de woon / werksituatie qua mensen en gebouw?

Wat heb je te investeren qua energie, tijd en geld? Ofwel, hoeveel wil je ontzorgd worden versus hoeveel wil je zelf doen?

2. Waar werkt en komt de Homecoachclub?

Ik maak dankbaar gebruik van de technieken van de 21e eeuw en werk daarom veelal met video. Zo help ik Nederlanders all over the world: bijv. Yvonne in Sevilla (zie project), Nathalie in Frankrijk en Marianne in Limburg.
Tevens werk ik het best in de ochtend, dan ben ik gefocust. Connecten met jou kan ook in de avond of weekenden, dat stemmen we samen af.
Video’s en foto’s kunnen we appen. De moodboards maak ik in Pinterest waarbij ik jou toevoeg als deelnemer zodat jij dit zelf kan bewerken. Zo kunnen we allebei fijn vanuit huis werken wanneer het ons het beste uitkomt. En via Zoom-call neem ik je mee door mijn analyse en ontwerp.

3. Hoe kan het online goed werken zonder dat je mij thuis bent geweest?

Om te ontdekken wat jij nodig hebt, wat je nog mist in jouw huis of werkplek is het niet nodig om die ruimte zelf te zien. Graag check ik eerst bij jou in om te ontdekken wat je wensen zijn. Vervolgens is de plattegrond van de ruimte mijn belangrijkste informatiebron. Ik heb een goed gevoel voor afmetingen in ruimtes en maak tekeningen in mijn computer die ik vervolgens in 3D aan jou kan laten zien. Zo kan ik jou de mogelijkheden van het gebouw laten zien en ontdekken wat bij jou past.
Vervolgens zijn video’s en foto’s vanuit jouw perspectief makkelijk door te sturen.

4. Welke technieken / methoden kan de Homecoachclub inzetten?

Ik ben opgeleid als bouwkundig ingenieur en heb dus kennis van bouwkundige materialen, bouwtechnieken en bouwfysica. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in projectmanagement to get things done, plannen en organiseren is mijn tweede natuur. Ook heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij gedaan waardoor ik kennis heb van de vastgoedmarkt, de mogelijkheden van waarde toevoegen en financieringsvormen. Ten slotte ben ik de studie Feng Shui gaan doen om mijn blik verder te verruimen. Ik had namelijk altijd al het gevoel dat gebouwen een bepaalde energie uitstralen waar ik op reageer en de Feng Shui gaf mij hier woorden aan.

5. Hoe ziet het stappenplan er globaal uit?

  I SEE & FEEL en I NEED & DESIRE
Via een visualisatie-oefening kan je al gaan ontdekken wat jouw onderbewuste ziet en voelt. Wat heb je functioneel nodig om de activiteiten uit te voeren. En naar welke sfeer, energie, vibes verlang je. Wanneer je je focust op de ‘stemming’ in plaats van de ‘be-stemming’ dan is de stemming dus de prioriteit. En dat is precies waar het om draait, dan zul je je doelen gaan behalen.

RUIMTE-ANALYSE
De ligging ten opzichte van de zon is cruciaal voor het inzichtelijk maken van de verschillende typen energie in de ruimten. De noordelijke Yin-energie is meer naar binnen gekeerd, gericht op intuïtie. De zuidelijke Yang-energie is naar buiten gericht, dit gaat om passie en actie. Dit zie je ook in het daglicht: het noordelijke licht is indirect en blauw gekleurd, het zuidelijke licht is vol en vurig oranje gekleurd. Met mijn speciale Feng Shui kompas kan ik de energie in de ruimten analyseren.

ONTWERP
Het indelen, inrichten en inkleuren van de ruimte is een gevolg van de eerder benoemde behoeften en verlangens die ik match met de energie die aanwezig is in de ruimte. Een gezonde dosis pragmatisme maakt dat er een uitvoerbaar ontwerp ontstaat.
Samen gaan we ontdekken wat en hoe het voor jou werkt door te gaan onderzoeken en experimenteren in jouw tempo. Het proces is minstens net zo leuk als het resultaat! Door al zo veel plezier te hebben in dit traject (de stemming) kom je als vanzelf op de bestemming: jouw TRUE HOME / OFFICE.

UITVOERING
Actie – tractie, here we go! Het daadwerkelijk inkopen van materialen of spullen is ook een heel proces op zich. Hier ga je verder onderzoeken en beslissingen maken. Doordat je al heel veel richting hebt gekregen gaat dit makkelijk en met plezier. En ik ondersteun je daar waar nodig, zo veel (of weinig) als jij het nodig hebt.

Ook het plannen en organiseren van de uitvoering kan een heel karwei zijn. Ook daar help ik je bij zodat je dit project kan afronden in het tempo wat bij jou past. Doordat je het een project maakt met bijbehorende planning en to-do lijstjes weet je zeker dat je het ook af maakt.

IT’S A WRAP!
Wanneer het project gereed is ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaring en de energie die het je heeft gegeven. Hoe ervaar je de ruimte nu?

6. Ik wil mijn proces en resultaat wel/niet delen via Social Media, ben ik daar vrij in?

Natuurlijk staat het je vrij om het wel of niet te delen. Ik verplicht je nergens toe.
Ik houd heel erg van de social media omdat het anderen inspireert. Ik maak dankbaar gebruik van Instagram waarin ik post over mijn stemmingen en vibe die ik voel en creëer in mijn TRUE FAMILIY HOME en TRUE OFFICE.

Het is zo leuk wanneer je het resultaat van de reis en de eindbestemming deelt. Dat doe ik graag via Instagram en Facebook en als jij dat ook leuk vindt kunnen we elkaar taggen zodat we anderen kunnen inspireren om ook aan de slag te gaan. Want ja, dat gun je toch iedereen zo’n TRUE HOME?

Voor de bedrijven gebruik ik graag ook LinkedIn als social media kanaal. Hoe tof om te laten zien wat de positieve impact is van dit traject en de vibes die het heeft gecreëerd voor jou en je team?

7. Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een, meer dan 3000 jaar oude, filosofie over hoe je leefomgeving je gevoel en je geluk kan beïnvloeden. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de (gebouwde) werk- of leefomgeving en de mens zelf.

Deze kennis is gebaseerd op een evenwicht van energie, de onzichtbare maar wel voelbare ‘Chi’. Letterlijk vertaald betekent ‘Feng’ wind en ‘Shui’ water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het staat voor gezondheid, harmonie en geluk. Als we dit dan even doortrekken, dan betekent een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. Maar als er sprake is van een goede Feng Shui, dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk.

We weten allemaal dat een donkere, sombere ruimte een grote invloed heeft op onszelf, op ons humeur en dus uiteindelijk ook op ons geluk. Dit ligt erg voor de hand. Maar andersom werkt het ook: een goed ingerichte, lichte ruimte geeft ons, als persoon, een flinke duw in de rug naar welzijn en geluk. Het is dus zaak om je werk- en leefomgeving dusdanig aan te passen dat er een mix ontstaat die past bij de energie die jij wilt zijn en ervaren. Een harmonie in de oeroude, tegengestelde krachten die iedereen kent: Yin en Yang. Twee tegengestelde krachten die elkaar ook versterken en complementeren.

Met de kennis van de Feng Shui kan ik een persoonlijke karakteranalyse maken waaruit blijkt hoeveel van de Vijf Elementen jij van nature in je hebt.

Met het speciale kompas, genaamd LoPan, maak ik een analyse van de energieën in de ruimte en uitzoomend van het hele gebouw. Dit noem ik de Ruimte-analyse.

Zo worden we ons bewust van de energie die we van nature sterk en minder sterk aanwezig hebben in onszelf en in de ruimte. We kunnen dan bepaalde energieën versterken of andere energieën toevoegen zodat uiteindelijk de juiste mix ontstaat die jou weerspiegelt, ondersteunt en inspireert. Lees voor een concreet voorbeeld mijn blogs over Astrids TRUE OFFICE en de verdieping met slaap- en speelkamer van tweeling LUNA & STERRE.

Over Anke

Powerhouse vrouw, van jongs af aan geïntrigeerd door gebouwen en interieur.
Afgestudeerd als ingenieur in bouwkunde aan de TU Delft,  daarna werd een studie makelaardij aan het lijstje toegevoegd en vervolgens ook Klassieke Feng Shui.

Na jaren gewerkt te hebben in diverse functies als adviseur, portfoliomanager en technisch manager bleef er een hunkering om mensen gelukkig te kunnen maken in hun eigen woon- en werkruimte. Dat smaakte naar meer en zo ontstond mijn Homecoachclub eind 2019.

Mijn missie is om samen met jou een ruimte te creëren die een weerspiegeling is van jouzelf en jou ondersteunt om jouw lievelingsleven te leven.

Testimonials

Ik vond het helemaal geweldig dat ik zelf in actie werd gezet, hierdoor heeft Anke me de tools gegeven om zelf aan de slag te gaan en te blijven. Ik ben nu mijn eigen HomeCoach!

Yvonne - mi casa a Sevilla

Dankzij de ruimte-analyse met het Feng Shui kompas en de vertaling van de energie naar uiterlijke kenmerken zoals vorm, kleur en materiaal heb ik het aangedurfd. Voel me trots!

Marianne - transformatie slaap- en speelkamer tweeling

Ja ik ontvang graag gratis inspiratie

van de Homecoachclub

Mail mij

Inspiratie voor jou

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.