True Home Projecten

Lees hier over een aantal van mijn True Home projecten, zowel voor mijzelf als voor coachies. Van nieuwbouw verdieping, tot inrichting van appartement en het inkleuren van een verdieping. Je krijgt zo een beeld van mijn aanpak en hoe anderen mij hebben ervaren. Enjoy!

MY PENTHOUSE – de parel op ons huis

MY PENTHOUSE – de parel op ons huis

Mijn eerste bouwproject: het ontwerpen en realiseren van ons penthouseToen ik dit huis ging bekijken zag ik meteen de mogelijkheden om te verbouwen en in te kleuren, dat is wat ik het liefste doe! Het huis was instapklaar, zeker ook omdat wij veel kasten en de...

Lees meer
Slaap- en speelkamer tweeling

Slaap- en speelkamer tweeling

TRUE BEDROOM & TRUE PLAYROOM voor 8 jarige tweelingDe tweeling Luna & Sterre is op 9 november 2012 geboren en vierde onlangs hun 8e verjaardag. Het cadeau dit jaar was dat mama Marianne hun verdieping heeft ingekleurd zodat het hun #truebedroom en...

Lees meer
Casa de Yvon Sevilla

Casa de Yvon Sevilla

Een start voor mij, maar ook voor Casa de YvonIIn juni 2019 was ik uitgenodigd door Yvon om te komen logeren in Sevilla. MI CASA ES SU CASA for real. Een half jaar later richtte ik mijn Homecoachclub op en heeft Yvon mij gevraagd haar te helpen. Yvon had namelijk een...

Lees meer

Videocursus

DIY, kijken en leren op jouw tempo en tijdstip

Veranderen begint bij bewustworden

Vanuit de bewustwording kan je gaan onderzoeken en experimenteren

Dit is wat je doet met een videocursus van mij vanuit mijn eigen huis waarin ik je meeneem in mijn TRUE Family Home én Home Office

€97

Feng Shui Analyse 1 kamer

Intakegesprek via video

PERSOONLIJKE ANALYSE: de Vijf Elementen analyse van één persoon

RUIMTE-ANALYSE: bagua en sectoren analyse kamer

Voorstel indeling en inrichting

Pinterest secties met concrete voorbeelden meubels, behang, lampen of wat er dan ook nodig is

Toelichting analyse en ontwerp per video

1 : 1 Coaching

Intakegesprek via video

Wanneer je als persoon of gezin van plan bent om te verhuizen, verbouwen, renoveren, uit te breiden, wisselen van slaapkamers, nieuwe indeling, thuiswerkplek creëren, inkleuren van ruimten of nieuwe meubels wil aanschaffen dan is mijn 1:1 coaching het perfecte hulpmiddel.

Wanneer je als bedrijf of ondernemer van plan bent om te verhuizen, verbouwen, uit te breiden, nieuwe indeling, ontmoetingsplek creëren of het RE-branden van je ruimte dan is mijn expertise het ideale hulpmiddel. 

Let me empower you to create YOUR True Home

Ja ik wil ook aan de slag met de Homecoachclub!

Let’s talk

Inspiratie voor jou

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.