True Home Projecten

Lees hier over een aantal van mijn True Home projecten, zowel voor mijzelf als voor coachies. Van nieuwbouw verdieping, tot inrichting van appartement en het inkleuren van een verdieping. Je krijgt zo een beeld van mijn aanpak en hoe anderen mij hebben ervaren. Enjoy!

MY PENTHOUSE – de parel op ons huis

MY PENTHOUSE – de parel op ons huis

Mijn eerste bouwproject: het ontwerpen en realiseren van ons penthouseToen ik dit huis ging bekijken zag ik meteen de mogelijkheden om te verbouwen en in te kleuren, dat is wat ik het liefste doe! Het huis was instapklaar, zeker ook omdat wij veel kasten en de...

Lees meer
Slaap- en speelkamer tweeling

Slaap- en speelkamer tweeling

Transformatie van TRUE BEDROOM & TRUE PLAYROOMDe tweeling Luna & Sterre is op 9 november 2012 geboren en vierde onlangs hun 8e verjaardag. Het cadeau dit jaar was dat mama Marianne hun verdieping heeft ingekleurd zodat het hun #truebedroom en #trueplayroom...

Lees meer
Casa de Yvon Sevilla

Casa de Yvon Sevilla

Een start voor mij, maar ook voor Casa de YvonIn juni 2019 was ik uitgenodigd door Yvon om te komen logeren in Sevilla. MI CASA ES SU CASA for real. Een half jaar later richtte ik mijn Homecoachclub op en heeft Yvon mij gevraagd haar te helpen. Yvon had namelijk een...

Lees meer

Let me empower you to create YOUR True Home

Ja ik ontvang graag gratis inspiratie

van de Homecoachclub

Mail mij

Inspiratie voor jou

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.