desk true office Homecoachclub

10 Tips van de Homecoachclub; met deze tien tips creëer je voor jezelf een werkplek met de juiste sfeer, energie en functionaliteit! 

1. Werkplek / computer op het Noorden. Noorderlijk licht is rustig en koel, geen last van de zon of schaduwen. Dit koele, blauwe licht helpt om te focussen, je te concentreren en zet je creativiteit aan.

2. Orde en structuur, alles een plek.

3. Goede houding: stoel waarbij de voeten plat op de grond staan, ondersteuning van het bekken. Maar ook een (ergonomische) muis, apart toetsenbord en juiste hoogte van het beeldscherm zijn essentieel voor een ontspannen werkhouding.

4. Get your technical essentials: een scherm met hoge resolutie, eventueel een tweede scherm, een oortje om mee te bellen, een koptelefoon om je af te sluiten en te gebruiken met videocall, een speaker voor de videocall als je in eigen ruimte zit.

5. Functioneel licht zodat je ogen rust krijgen tijdens het papierwerk is essentieel.

6. Sfeerlicht / kaarslicht voor wat gezelligheid en warmte.

7. Planten om letterlijk leven toe te voegen in de ruimte.

8. Inspirerende accessoires, waar word jij blij van? Wat zet jouw creativiteit aan?
Wellicht een poster, een vaas, een souvenir, een award, het kan van alles zijn!

9. Personaliseer je muismat, maak het leuk voor jezelf nu je je eigen plek kan inrichten!
Misschien een foto van je gezin, het logo van je bedrijf of wat denk je van een lederen placemat voor wat luxe op je bureau?

10. Ga naar buiten! Beweging is essentieel voor het hoofd om te blijven functioneren. Zo fijn om even uit het hoofd te zijn en in het lijf door te wandelen of (intensief) te sporten. Je kan de dag beginnen met sporten of juist even buiten te spelen na de lunch. Of doe simpelweg even een dansje om de energie te doen stijgen. Zo kan je sowieso bepaalde (telefoon)gesprekken wandelend doen in een nabijgelegen park.

Denk je nu, ja duh, dit heb ik allemaal voor elkaar, maar ik mis nog wat! Het stroomt niet, het is onvoldoende. Dat snap ik ook, want dit zijn de basics en jij wil meer. Meer diepgang, meer van wat op jou van toepassing is. Omdat jij voelt dat het effect van de ruimte groot is en er dus meer voor nodig is om de juiste vibe te creëren. Dan is het tijd om een deep dive te doen. De diepte in jouw persoonlijkheid en welke activiteiten jij doet gedurende een werkdag en werkweek. Dat is niet zwaar of lastig, dit is heel simpel. Mits je de juiste tools hebt. En die heb ik voor je.

In mijn VIP weekend (en de voorbereiding daarop) geef ik je inzichten en gaan we daarmee aan de slag. Meld je aan via onderstaande knop of
Check  alle ins en outs van het VIP weekend.

JA IK ONTVANG GRAAG GRATIS INFORMATIE VAN DE HOME COACH CLUB

Mail mij

Anke loves the Homecoachclub

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.