Hé, ik ben Anke van Eck!

Ik ben jouw ruimte analyticus, bouwkundig ingenieur,
Feng Shui – lover, projectmanager, motivator, cheerleader,
personal (online) shopper én mental coach.

Ik ben …

goed met gebouwen: vormen, kleuren, materialen. Alles is energie en draagt een vibe uit waar jij effect van ondervindt. Het is de kunst die ik jou wil leren om de juiste vibes te creëren, zodat jij je kan voelen zoals jij je wilt voelen. En dat je huis en werkplek je daarin ondersteunt en inspireert.

een doortastende coach. Ik bezit een arsenaal aan invalshoeken, tools en methoden van waaruit je een gebouw, ruimte, plek, meubel of aankleding kan bekijken. De ene keer moet je inzoomen op de details, de andere keer is het grotere geheel zien een bijdrage.

een verbinder. Jouw TRUE HOME is niet alleen je huis, het zit ook in jou zelf. Ik verbind het dagelijks leven op een dieper niveau naar de benodigde energie van jouw huis.

to the point. Ik zet jouzelf aan het werk zodat je het proces ervaart en de inzichten daarmee eigen maakt. Het is aan jou om zelf de definitieve keuzes te maken.  Zo word jij jouw eigen HomeCoach en creëer je je eigen authentieke plek. 

Homecoachlcub helpt jou graag

Mijn Verhaal

Vanaf kindzijn

Als kind was ik gefascineerd door gebouwen. Hoe ze in technische zin zijn gemaakt en – nog belangrijker – hoe ze me lieten voelen.

Mijn keuze voor een middelbare school was gebaseerd op het gebouw: ruim, licht en modern. Met kunst aan de muren die ik me nog goed herinner en een groot podium voor theater en muziek. Dit zou de komende 5 jaar mijn plek zijn!

Als tiener veranderde ik mijn slaapkamer elke 3 maanden. Ik zou je alles kunnen vertellen over die nieuwe kast met zwarte jaloezie schuifdeuren, de enorme spiegel en het grootste witte moderne bureau dat je je maar kunt voorstellen. Maar wat ik je eigenlijk wil vertellen, is wat er met die kamer is gebeurd. Dat bij elke verandering van object een andere sfeer die kamer binnenkwam. De sfeer voor concentratie, de sfeer om me zelfverzekerd te voelen door mijn uiterlijk te verkennen, de sfeer voor elk klein of groter ding dat ik op dat moment nodig had. De sfeer die die kamer tot MIJN echte ruimte maakte. Opnieuw en opnieuw.

Vroege ontdekking

Op de middelbare school, ik was ongeveer 14, vond ik mijn missie: ik gun het mensen om in hun TRUE Home wonen.
Om hun eigen plek vorm te geven en hun ideale ruimtes te creëren als een weerspiegeling van zichzelf. Zodat ze kunnen genieten van het leven en de dingen die ze doen in een omgeving die dat ondersteunt.

Mijn opleiding

Na de middelbare school ben ik Bouwkunde en Project Management aan de Technische Universiteit in Delft gaan studeren. Ik mag mij inmiddels ruime tijd Ingenieur noemen.
Om meer zicht op de huizenmarkt te krijgen heb ik hierna Makelaardij gestudeerd.
Intussen bleef in bezig met het in kaart brengen van droomhuizen, droomleven en droominterieurs. Ik deed dit zowel fysiek als digitaal in plakboeken, dagboeken c.q. journals.
Omdat ik geloof in een holistische visie bij het inrichten en kiezen van huizen heb ik mij onlangs geschoold in Feng Shui.

Mijn roeping

In 2019 deed ik een diepgaande verkenning van mijn innerlijk en vond ik mijn roeping: anderen helpen bij het bouwen van hun ware thuis door al mijn kennis, krachten en levenservaringen te delen.

Mijn missie

Als ik om me heen kijk, zie ik veel mensen in chaos, worstelen met al hun rollen en ambities, en het contact met hun eigen tools kwijtraken. Chaos die reflecteert op het huis: rommelige keuken, overal papierwerk, schoenen in elke hoek. Meubels, muren en vloeren verwaarloosd. En energie loopt vast. Ik zie veel mensen in huizen wonen die niet weerspiegelen wie ze zijn, laat staan wie ze willen zijn.

De wereld wordt een gelukkiger plek als mensen gelukkig zijn, zowel van binnenuit als van buitenaf door hun persoonlijkheid en behoeften in de buitenwereld te weerspiegelen. Je huis is de enige ruimte die je zelf kunt bouwen, dus waar wacht je op? Ga lekker aan de slag, ik help je er graag bij.

CV Homecoachclub

Wil je meer weten over mij?

Check

vertellende bouwvrouw Anke blauw (2)

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.