MY HOME IS MY CANVAS

Speciaal voor diegene die zelf aan de slag wil met haar huis, meer resultaat wil bereiken en open staat voor begeleiding in dit overweldigende proces.

> Je wilt het nu eens serieus aanpakken!

> Je blijft maar make-over series kijken, scrollen op social media, interieur magazines bekijken.

> Als je een woonwinkel ingaat wordt je overweldigd door de vele en mooie keuzes.

> Je ziet de een na de andere vriendin haar huis op orde hebben en haar vibe uitstralen

Waar halen zij de tijd, het vertrouwen en ideeën vandaan?

Hoe lekker als jij ook vanuit vertrouwen aan de slag kan?

Jij wil ook:

… weten waar je moet beginnen in huis

… de moed hebben om te starten

focus hebben

… het lef hebben om te kiezen

… tijd en geld besteden aan eigen plek op aarde

blij zijn met het huis wat ik heb

TIJD OM WERK TE MAKEN
VAN JOUW VERLANGENS

Want tot nu toe kwam het er maar niet van. Je wist niet waar je moest beginnen. En hoe je het aan kon pakken.

Want eigenlijk vind je dat je dit zelf moet kunnen. Dat er genoeg inspiratie is om zelf aan de slag te gaan.

Daar ligt nou net het probleem, er komen gevoelens van overwhelm en FOMO op je af. En je wil niet aan de slag vanuit die angst, maar in actie komen vanuit passie en empowerment.

En dat kan!

Want dat is precies wat ik jou ga leren en ga laten ontdekken.

vertellende bouwvrouw Anke blauw (2)

“LET ME EMPOWER YOU TO CREATE YOUR TRUE HOME

Anke de Homecoachclub is ready for you

Wat mij anders maakt dan de meeste architecten en ontwerpers is dat ik je meeneem in het proces en jou zélf keuzes laat maken (in plaats van dat het mijn design is). Dat is duurzaam, want je wordt hiermee onafhankelijk en unlockt de architect in jou!

In mijn aanpak leer ik jou gebruik te maken van jouw SuperPower (jouw binnenwereld) en ik geef jou inzicht in hoe je de gewenste vibe kan vertalen naar jouw interieur. Zodat het jouw TRUE Home wordt.

Voor de één gaat het enkel om het creëren van de juiste vibe. Een ander behoeft ook helderheid qua projectplan en budgettering. En weer een ander wil graag geholpen worden door samen een concreet ontwerp te maken.

Omdat er veel verschillende vragen, uitdagingen, behoeften en verlangens zijn begin ik met een intakegesprek.

Van daaruit kan ik al snel adviseren welke aanpak passend is om jou verder te helpen.

Plan een gratis gesprek in via mijn online agenda.

overview programma My Home is my Canvas

Functionele invalshoek

Wat ga je doen in deze ruimte?
Wie maken er allemaal gebruik van deze ruimte?

Energetische invalshoek

Welke vibes heb je nodig?
Welke energie wordt er aangeleverd in deze ruimte?

Psychologische invalshoek

Hoe wil jij je voelen in deze ruimte gedurende de dag?
Welke zijn jouw diepere verlangens?

Technische invalshoek

Wat zijn de mogelijkheden van deze ruimte?
Wie gaat de uitvoering doen?

Mijn aanpak in het kort:

Mijn aanpak is op twee dimensies uniek: enerzijds ga ik uit van de energie van de ruimte en de gewenste vibe voor de activiteiten. Anderzijds neem ik jou mee in het analyse-, ontwerp-, en uitvoeringsproces zodat jij de kennis en inzichten echt tót je neemt en jij zelf de regie hebt. Het is tenslotte JOUW huis of kantoor.

Bij het inkopen en uitkiezen van de specifieke meubels, verfkleuren, behang of gordijnen zorg ik voor duidelijke richting (waar nodig een concrete shopping list) en begeleid ik bij het kiezen binnen het budget. Tot slot moet het nog worden uitgevoerd, door jouzelf of met behulp van anderen. Ik heb een uitgebreid netwerk in de bouwwereld dat wellicht ingezet kan worden in het vinden van de juiste leveranciers.

Het eindresultaat: jouw blijdschap mag gevierd worden, en als je wilt mag je het ook delen via social media. Ik wil namelijk alle Nederlanders empoweren om zijn/haar TRUE Home (Office) te laten creëren.

1. Voor wie werkt de Homecoachclub?

Voor ondernemende mensen die bewust in het leven staan. Diegenen die zichzelf én hun thuis naar een next level willen tillen. 

Van how? naar wow! met een plan op maat.

Elk huis en elke persoon is uniek. Dus een vraag omtrent het creëren van jouw TRUE HOME vereist een plan op maat, passend bij jouw woonbehoeften en activiteiten.  Met de juiste informatie kan ik direct een plan voor jou maken. Daarom staan we bij de (gratis) call stil bij de volgende vragen:

  1. Waar loop je tegenaan?
  2. Wat is jouw woonprobleem?
  3. Wat zijn je verlangens?

Wat heb je te investeren qua energie, tijd en geld? Ofwel, hoeveel wil je ontzorgd worden versus hoeveel wil je zelf doen?

2. Waar werkt en komt de Homecoachclub?

Ik maak dankbaar gebruik van de technieken van de 21e eeuw en werk daarom veelal met video. Zo help ik Nederlanders all over the world. Afstemmen doen we via Zoom en toelichten van een plan voor verdere informering doe ik via een videopresentatie die ik upload op mijn YouTube kanaal. Wel zo handig!

3. Hoe kan het online goed werken zonder dat je mij thuis bent geweest?

Om te ontdekken wat jij nodig hebt en wat de mogelijkheden zijn van het gebouw is het voor mij niet noodzakelijk fysiek aanwezig te zijn in de ruimte. Graag check ik eerst bij jou in om te ontdekken wat je wensen zijn. Vervolgens is de plattegrond van de ruimte mijn belangrijkste informatiebron. Ik heb een goed gevoel voor afmetingen in ruimtes en maak tekeningen in mijn computer die ik vervolgens in 3D aan jou kan laten zien. Zo kan ik jou de mogelijkheden van het gebouw laten zien en ontdekken wat bij jou past.
Vervolgens zijn video’s en foto’s vanuit jouw perspectief makkelijk door te sturen.

4. Welke technieken / methoden kan de Homecoachclub inzetten?

Ik ben opgeleid als bouwkundig ingenieur en heb dus kennis van bouwkundige materialen, bouwtechnieken en bouwfysica. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in projectmanagement to get things done, plannen en organiseren is mijn tweede natuur. Ook heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij gedaan waardoor ik kennis heb van de vastgoedmarkt, de mogelijkheden van waarde toevoegen en financieringsvormen. Ten slotte ben ik de studie Feng Shui gaan doen om mijn blik verder te verruimen. Ik had namelijk altijd al het gevoel dat gebouwen een bepaalde energie uitstralen waar ik op reageer en de Feng Shui gaf mij hier woorden aan.

Daarnaast beschik ik over een goede dosis pragmatisme, gezond verstand, intuïtie en inlevingsvermogen. Dat maakt dat ik zowel mijn mind als mijn hart inzet.

 

5. Hoe ziet het stappenplan er globaal uit?

I SEE & FEEL en I NEED & DESIRE
Via een visualisatie-oefening kan je al gaan ontdekken wat jouw onderbewuste ziet en voelt. Wat heb je functioneel nodig om de activiteiten uit te voeren. En naar welke sfeer, energie, vibes verlang je. Wanneer je je focust op de ‘stemming’ in plaats van de ‘be-stemming’ dan is de stemming dus de prioriteit. En dat is precies waar het om draait, dan zul je je doelen gaan behalen.

RUIMTE-ANALYSE
De ligging ten opzichte van de zon is cruciaal voor het inzichtelijk maken van de verschillende typen energie in de ruimten. De noordelijke Yin-energie is meer naar binnen gekeerd, gericht op intuïtie. De zuidelijke Yang-energie is naar buiten gericht, dit gaat om passie en actie. Dit zie je ook in het daglicht: het noordelijke licht is indirect en blauw gekleurd, het zuidelijke licht is vol en vurig oranje gekleurd. Met mijn speciale Feng Shui kompas kan ik de energie in de ruimten analyseren.

ONTWERP
Het indelen, inrichten en inkleuren van de ruimte is een gevolg van de eerder benoemde behoeften en verlangens die ik match met de energie die aanwezig is in de ruimte. Een gezonde dosis pragmatisme maakt dat er een uitvoerbaar ontwerp ontstaat.
Samen gaan we ontdekken wat en hoe het voor jou werkt door te gaan onderzoeken en experimenteren in jouw tempo. Het proces is minstens net zo leuk als het resultaat! Door al zo veel plezier te hebben in dit traject (de stemming) kom je als vanzelf op de bestemming: jouw TRUE HOME / OFFICE.

UITVOERING
Actie – tractie, here we go! Het daadwerkelijk inkopen van materialen of spullen is ook een heel proces op zich. Hier ga je verder onderzoeken en beslissingen maken. Doordat je al heel veel richting hebt gekregen gaat dit makkelijk en met plezier. En ik ondersteun je daar waar nodig, zo veel (of weinig) als jij het nodig hebt.

Ook het plannen en organiseren van de uitvoering kan een heel karwei zijn. Ook daar help ik je bij zodat je dit project kan afronden in het tempo wat bij jou past. Doordat je het een project maakt met bijbehorende planning en to-do lijstjes weet je zeker dat je het ook af maakt.

IT’S A WRAP!
Wanneer het project gereed is ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaring en de energie die het je heeft gegeven. Hoe ervaar je de ruimte nu?

6. Ik wil mijn proces en resultaat wel/niet delen via Social Media, ben ik daar vrij in?

Natuurlijk staat het je vrij om het wel of niet te delen. Ik verplicht je nergens toe.
Ik houd heel erg van de social media omdat het anderen inspireert. Ik maak dankbaar gebruik van Instagram waarin ik post over mijn stemmingen en vibe die ik voel en creëer in mijn TRUE FAMILIY HOME en TRUE OFFICE.

Het is zo leuk wanneer je het resultaat van de reis en de eindbestemming deelt. Dat doe ik graag via Instagram en Facebook en als jij dat ook leuk vindt kunnen we elkaar taggen zodat we anderen kunnen inspireren om ook aan de slag te gaan. Want ja, dat gun je toch iedereen zo’n TRUE HOME?

Voor de bedrijven gebruik ik graag ook LinkedIn als social media kanaal. Hoe tof om te laten zien wat de positieve impact is van dit traject en de vibes die het heeft gecreëerd voor jou en je team?

7. Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een, meer dan 3000 jaar oude, filosofie over hoe je leefomgeving je gevoel en je geluk kan beïnvloeden. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de (gebouwde) werk- of leefomgeving en de mens zelf.

Deze kennis is gebaseerd op een evenwicht van energie, de onzichtbare maar wel voelbare ‘Chi’. Letterlijk vertaald betekent ‘Feng’ wind en ‘Shui’ water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het staat voor gezondheid, harmonie en geluk. Als we dit dan even doortrekken, dan betekent een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. Maar als er sprake is van een goede Feng Shui, dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk.

We weten allemaal dat een donkere, sombere ruimte een grote invloed heeft op onszelf, op ons humeur en dus uiteindelijk ook op ons geluk. Dit ligt erg voor de hand. Maar andersom werkt het ook: een goed ingerichte, lichte ruimte geeft ons, als persoon, een flinke duw in de rug naar welzijn en geluk. Het is dus zaak om je werk- en leefomgeving dusdanig aan te passen dat er een mix ontstaat die past bij de energie die jij wilt zijn en ervaren. Een harmonie in de oeroude, tegengestelde krachten die iedereen kent: Yin en Yang. Twee tegengestelde krachten die elkaar ook versterken en complementeren.

Met de kennis van de Feng Shui kan ik een persoonlijke karakteranalyse maken waaruit blijkt hoeveel van de Vijf Elementen jij van nature in je hebt.

Met het speciale kompas, genaamd LoPan, maak ik een analyse van de energieën in de ruimte en uitzoomend van het hele gebouw. Dit noem ik de Ruimte-analyse.

Zo worden we ons bewust van de energie die we van nature sterk en minder sterk aanwezig hebben in onszelf en in de ruimte. We kunnen dan bepaalde energieën versterken of andere energieën toevoegen zodat uiteindelijk de juiste mix ontstaat die jou weerspiegelt, ondersteunt en inspireert.

“LET ME EMPOWER YOU TO CREATE YOUR TRUE HOME

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.