herfst tijd van loslaten en ruimte maken

Herfst, het seizoen van loslaten. Alle bomen laten letterlijk hun bladeren los. Gaan in de winter naar binnen toe, sparen hun energie. Om vervolgens weer nieuwe bladeren te laten groeien in de lente.

Dit natuurlijke terugkerende proces ervaren wij mensen ook. De herfst is het ultieme seizoen dat uitnodigt tot opruimen, verminderen. Wegdoen, loslaten, wat niet meer nodig is.
Wat haar beste tijd heeft gehad of geen nut meer heeft voor nu en de toekomst.

Vanuit loslaten, opruimen in huis, ontstaat er ruimte. Niet alleen letterlijk ruimte in huis maar ook ruimte in ons hoofd. We voelen weer ruimte voor nieuwsgierigheid, creativiteit. Ontdekken wat er mag ontstaan.
Ook dit is weer zo’n heerlijk proces wat ons voldoening geeft. Een vorm van expressie.
Afgelopen week heb ik heerlijk opgeruimd, net als mijn klant Thea. Vanuit deze inspiratie nam ik onderstaande video voor jou op. Kijk de video en neem vervolgens 10 minuten de tijd om deze vragen te beantwoorden:

* Wat mag er in jouw interieur losgelaten worden?

* Waar wil je ruimte voor creëren?

* Met welke kamer of plek in jouw huis wil jij écht aan de slag?

* Welke verlangen sluimert al langere tijd en ga je nu voeden? Door ermee aan de slag te gaan?

Je hoeft niet bang te zijn voor keuzestress. Of te vervallen in angst omdat je niet weet hoe dit moet.
Ik heb een unieke aanpak waarin ik jou meeneem in dit proces. Van verlangen, naar jouw authentieke ontwerp (dat jij dus zelf gaat maken) en natuurlijk ook tot uitvoering gaat brengen.

I empower you to create your True Home.

Wil je samen met mij ontdekken wat jouw eerstvolgende stap is om na vanuit de gecreëerde ruimte aan de slag te gaan met jouw authentieke interieur? Boek een gratis Zoom call met mij in via mijn online agenda (dat kan ook ’s avonds of in het weekend).

JA IK ONTVANG GRAAG GRATIS INFORMATIE VAN DE HOME COACH CLUB

Mail mij

Anke loves the Homecoachclub

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.