desk true office Homecoachclub

Toen ik voor het eerst zo bewust een visualisatie oefening deed zag ik een heel ander huis. In een ander land notabene want het stond hoog op een heuvel aan een groot meer. Het was heel weids verspreid over 2 bouwlagen. Met ook verschillende levels vanwege de glooiende berg. Betonnen constructie en houten kozijnen en vloeren. En heel veel grote glazen puien die volledig open konden. En ook verassende doorkijkjes met ramen in uitspringende gedeelten en via de schuine daken.

Vervolgens zag ik enerzijds heel veel rust vanwege de grote vlakken en anderzijds heel veel vrolijkheid qua kleuren en patronen. Ronde en pebble achtige vormen ook. Heel zacht en toegankelijk. Vanwege het direct contact met de natuur, op blote voeten, de hele dag. Het gevoel van vrijheid, ruimte, licht en luchtig leven. Met in de tuin, een stukje patio, een douche en bad. Een open lucht badkamer zeg maar. En ook een spinningfiets zodat ik lekker kan bewegen zonder weg te hoeven gaan.

Wandelend door de heuvels met de opkomende zon liep ik naar mijn atelier / werkplaats. Een simpel gebouw met sheddak voor een heel team aan mensen. Allemaal in de creatiemodus. Dat is mijn ultieme droom. Om samen met hen niet alleen 1 op 1 opdrachten te doen, maar juist ook heel veel prachtige online video cursussen maken waarmee ik heel toegankelijk heel veel mensen kan empoweren.

KRITISCHE STEMMEN, JE INNERLIJKE SABOTEURS AAN HET WOORD…

Natuurlijk kwamen er ook bij mij kritische stemmen die allerlei dingen zeiden zoals:
‘zie je wel, je woont op de verkeerde plek!’,
‘dit is onmogelijk / onbetaalbaar / onbereikbaar’,
‘dit kan je niet realiseren in dit huidige huis’.

Maar weet je wat het was? Ik vond het heerlijk om zo te dromen!

Om die nieuwe werkelijkheid al te ervaren.

Dus ik koos ervoor om de innerlijke saboteurs te negeren en vanuit passie te gaan experimenteren met kleur in mijn huis.

OP ZOEK NAAR HET GOUD:

Want die kleuren en vormen kan ik WEL in DIT huis creëren. En het leven op blote voeten, gebruik makend van de natuur om mij heen op deze plek ook. Ik woon nu dan niet op een heuvel, ik woon wel op een eiland realiseerde ik me! En wat doe je op een eiland? Gebruik maken van het water natuurlijk! En dus kocht ik een opblaasbare kano en ging ik die zomer regelmatig na het avondeten het water op met mijn dochter. Ik wilde meer connectie met de natuur en dus ging ik bewuster mijn tijd buiten besteden. Een wandeling tijdens een sportactiviteit van mijn kind, kopje koffie drinken in de tuin, een boek lezen op het logeerbed in de middagzon. Ik ging mij dus ook meer door mijn huis heen bewegen gedurende de dag en week. Ik ging bewuster de zon opzoeken om op te laden. Zo lees ik in de winter een boek op het logeerbed want daar schijnt einde middag de zon en kan ik even opladen terwijl de kinderen spelen. Door op zoek te gaan naar het goud in plaats van de fout ben ik de ruimte van mijn huis en plek nóg bewuster gaan gebruiken.

VAN EXPERIMENT NAAR HOME IMPROVEMENT

Vervolgens kwam in 2020 de lockdown vanwege Corona en werden we 24/7 geconfronteerd met ons huis. Ik realiseerde me dat deze plek op aarde onze plek is en wij die helemaal zelf vorm kunnen geven naar wat wij nodig hebben. Functioneel, technisch / wooncomfort, energetisch en emotioneel. En zo heb ik een aantal home improvement projecten benoemd voor het creëren van mijn TRUE Family Home vanuit deze visualisatie oefening. Mijn projecten van 2020 en 2021 in een notendop:

  1. Vormenexperiment op de muur in de woonkamer
  2. Ramen toevoegen in zuidgevel om zonlicht en daarmee de GRATIS ENERGIE toe te laten in ons huis
  3. Dakkoepel boven bad om daglicht toe te voegen
  4. De gewenste sfeer creëren in badkamer door kleur toe te voegen

vormenexperiment TRUE Home
vormenexperiment TRUE Home
extra zonlicht keuken
plafond inkleuren badkamer

JA IK ONTVANG GRAAG GRATIS INFORMATIE VAN DE HOME COACH CLUB

Mail mij

Anke loves the Homecoachclub

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.