opruimen vanuit angst of passie

Om mij heen zie ik veel vrouwen pijn lijden, overleven.
Niet zichtbaar, wel onzichtbaar. En toch zie ik het.
Ze offeren veel op om er te zijn voor hun gezin en op het werk. Ze branden zichzelf op.
Herken het ook, BEEN THERE DONE THAT.

Laat jouw huis voor jou werken

Ik heb heel veel moeten #opruimen in mezelf, in mijn body en mind zeg maar om weer bij mijn hart te kunnen komen.
Daar heb ik veel coaches en diverse methoden voor gebruikt, daar zijn anderen goed in.
Wat ik kan vanuit de Homecoachclub, is laten zien hoe jouw huis voor jou kan werken.
Als de chaos terug gebracht is naar orde (zonder saai te zijn). Wanneer de ruis weg is, er minder keuzestress is en dus meer duidelijkheid. Clarity is daar zo’n mooi woord voor.

Maar ja, hoe kom je daar dan? Ik zie het je al denken.
Eigenlijk is het heel simpel: wanneer je vanuit pijn gaat beginnen aan opruimen (of iets anders in je huis, maar vaak begint het met eerst ruimte maken door middel van opruimen) dan voelt het zwaar.
Wanneer je vanuit passie, vanuit een visie, vanuit een gevoel wat je wil creëren aan de slag gaat dan voelt het licht en leuk!

Visualisatie

Via visualisatietechnieken ga je je brein alvast laten ervaren hoe fijn LEVEN is in jouw #warethuis. Je neemt een blik in de toekomst. Want op het moment dat je dat ervaart, voelt en/of voor je ziet gaat er een vlammetje branden. En dat vuurtje is jouw passie. En die energie zorgt ervoor dat je het gewoon gaat doen.

Vanuit die passie ontstaat er commitment. Die commitment betekent dat je JA zegt tegen de actie. Je gaat aan de slag. En realiseer je, dit een #project van enkele weken of maanden. JA zeggen tegen orde op zaken stellen in je huis is een grote klus. Juist door dat te erkennen en in de Project modus te komen geef je jezelf de tijd en de ruimte die ervoor nodig is.

Opruimen

Want JA zeggen tegen opruimen (sorteren, weggooien, weggeven, verkopen) en alles een plekje geven (kast, lade, bakje) kost tijd. Hiermee ga je dus NEE zeggen tegen dingen die nu tijd kosten en niet bijdragen aan dit project.
Dus de komende periode ga je NEE zeggen tegen zaken zoals series kijken, koffiedates, scrollen op social media.
Dankzij deze Corona situatie is er sociaal gezien een stuk minder te beleven dus maak gebruik van deze tijd!
Richt je minder op de buitenwereld en de komende tijd op je binnenwereld. In jezelf en in je huis. Daar zijn de herfst en de winter uitstekend geschikt voor.

Je huis geeft rust

Hoe ziet jouw leven eruit als je huis jou rust geeft?
Je er kan opladen. Je trots voelt dat jij dit hebt gecreëerd.
Het helemaal jouw plek is, jouw energie uitstraalt. Hoe sta jij dan in het leven?
Tevreden, optimistisch, meer vertrouwen in jezelf. Je voelt je vrij omdat de chaos, de ballast weg is. Je voelt je een goede moeder omdat je laat zien hoe je structuur geeft aan het leven via je huis.

Dus wat heb jij te doen om je te voelen zoals je je wil voelen? Laat mij je meenemen op deze reis naar meer CLARITY. Zodat ik niet alleen mijn coachie help maar een grotere impact kan maken. De maand september in 2020 deed ik de coaching gratis via mijn Instagram account. Ik neem je mee in de visualisatie en deel al mijn coachingstips via IGtv (video’s dus). Zo kan ik al doende leren en mijn toekomstige betaalde training maken. Wees welkom om daar alvast een kijkje te nemen!

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.