Omdat ik het heerlijk vind om podcasts te luisteren tijdens een wandeling, het autorijden of een huishoudelijke klus zoals de was opvouwen ben ik nu zelf ook begonnen met podcasts te maken. Want ook al had ik enorm van video maken en kijken, soms is luisteren ook voldoende of komt dat net beter uit.

In de Homecoachclub Podcast deel ik de inzichten die ik heb gekregen via mijn klanten of mijzelf. Alles wat ik doe is ter inspiratie, motivatie én activatie van jou. Zodat ook jij jouw True Home / Office / Space gaat creeeren.

Abonneer je gratis op de Homecoachclub Podcast.

Ik wens je veel luisterplezier!

JA IK ONTVANG GRAAG GRATIS INFORMATIE VAN DE HOME COACH CLUB

Mail mij

Anke loves the Homecoachclub

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.