Testimonials: wat vonden anderen van werken met de Homecoachclub?

Onze hulpvraag was: hoe kan ik onze kernwaarden vertalen naar een passende werkomgeving die aansluit bij de werknemers en Youvia. Waardoor onze collega’s zich goed voelen en gebruik maken van de juiste energie.

Wil de Homecoachclub een concept bedenken waarin ons merk vertaald wordt naar een passende indeling en interieurontwerp voor onze kantoren.

Anke biedt de juiste energie om dit concept te bedenken, te ontwerpen en tevens uit te voeren. De Feng Shui aanpak was verassend en de energie heerlijk om mee samen te werken.

Liselotte

HR director, Youvia

Ik vond het heel fijn dat je zo concreet en pragmatisch bent. Je maakt het niet groter dan het is en daarmee ben je een echte helper.

Je denkt en leeft mee en stelt je flexibel op, zo komen we samen tot het beste eindresultaat. Ik werd aan de hand meegenomen en kreeg de ruimte om zelf keuzes te maken en invulling te geven.

Ik ben aangestoken door je enthousiasme, je energie, kennis en kunde en sterke pragmatische aanpak.

Chapeau!

Beate

management assistente, Youvia

Let me empower you to create your TRUE Office

Toen Astrid iemand zocht om te helpen haar nieuwe kantoor om te toveren tot droomplek dacht ze meteen aan mij vanwege mijn bevlogenheid en gedrevenheid over mijn Homecoachclub.

We hebben een podcast opgenomen over het proces, hoe we samen stap voor stap haar ideale kantoor hebben gecreëerd, maar reken maar dat er voor jou ook heel veel nuttige en leuke tips en ideeën voorbij komen. Laat je lekker inspireren en misschien gaat het bij jou ook wel kriebelen!

Astrid en Anke de podcast - Homecoachclub

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.