Testimonials: wat vonden anderen van werken met de Homecoachclub?

Ik dacht eigenlijk nooit na over het materiaal of de vorm maar dit kan echt het verschil maken! Zo heb ik dankzij dit inzicht een cirkel boven mijn bed geverfd, de schuine actieve lijnen in mijn workout/werkkamer toegevoegd en bewust gezocht naar de ruitpatronen in planten- en salontafels. Ik denk dat ik zelf veel ben veranderd gedurende het proces want de laatste veranderingen waren vrij radicaal maar heb dit niet meer als spannend ervaren.

Yes I did it!

Het kleurenpalet van terracotta en goud in combinatie met de groene bank is heel rustgevend en gaaf tegelijk, daar was ik zelf echt nooit opgekomen. De groene bank was in het begin het spannendst. Tijdens de eerste visite van mijn nieuwbouwhuis had ik een plaatje meegenomen om het nog beter voor me te zien en zo heb ik vanuit mijn hart kunnen kiezen. Ik zie nu ook bij buren dat een lichte bank helemaal niet mooi staat op deze vloer met muur!

De terracotta kleur toevoegen op de muur ging heel easy omdat Anke een aantal plaatjes had gemaakt op de computer waardoor ik het voor me ging zien. Door te kiezen voor een lambrisering te schilderen, is het minder overweldigend. De kamer lijkt zelfs groter en het is nu één geheel. Als ik foto’s van voorheen zie dan ben ik echt heel trots.

Toen kwam het behang met palmprint achter de bank. Dat vond ik ook heel spannend, dacht dat het te druk werd. En wat blijkt, ben er zooo blij mee! Het behang in de keuken maakt ook echt het verschil (want het is een strakke keuken) en geeft de ruimte een heel ander karakter, zachter en leefbaar. Zonder haar advies was die muur saai gebleven.

Werken met de Homecoachclub is teamwork

Anke ging mee in mijn ritme. Het waren veel grote uitgaven in het begin (heel nieuwbouwhuis in te richten met keuken en meubels) dus had even tijd nodig om te komen tot keuze voor kleurenpalet en kleur durven toevoegen op de muren.

Pinterest was nieuw voor me maar gebruikt het nu nog steeds! Wat me het meeste heeft geholpen hier is dat je ook ziet of dingen leuk bij elkaar passen en het zo één geheel maken.

Het videocontact was fijn, gezellig en praktisch. Na de call gingen we lekker verder in Pinterest met pinnen en comments plaatsen. Wat vooral heel fijn was dat Anke altijd snel reageerde op mijn vragen via whats app. Als ik soms op het punt stond om iets te kopen was het fijn om haar mening te horen voordat ik aan de kassa verscheen :-).

Yvonne raadt de Homecoachclub aan als goede investering want zie je leert om zelf aan de slag te gaan. Je huis is waar je veel tijd doorbrengt (zeker nu). Het is ook leuker om te investeren in begeleiding dan een miskoop te begaan.

Yvonne @Sevilla, Spanje

Inrichten en inkleuren nieuwbouw appartement

Let me empower you to create YOUR True Home

Marianne over Anke’s grote kracht: Anke durft en door haar uitleg ik ook! Anke heeft ideeën die ik zelf nooit zou kunnen bedenken of aan zou durven. Dankzij de ruimte-analyse met het Feng Shui kompas en de vertaling van de energie naar uiterlijke kenmerken zoals vorm, kleur en materiaal heb ik het aangedurfd. Het komt heel mooi uit, ik voel me trots en krijg ik leuke complimenten over.

ZELF DOEN

Dankzij de specifieke opdracht van Anke om te gaan onderzoeken, te kijken en te gaan voelen heb ik dit als een leuk uitje met de meiden ervaren. Het was fijn dat ik tegengehouden werd door niet meteen te kopen.  Nu heb ik meer kunnen genieten van het proces. Ik wilde zelf met mijn meiden de verf en het behang kiezen. Door te luisteren naar Anke’s uitleg kon ik makkelijk kiezen. Het schilderwerk en behangen heb ik allemaal zelf gedaan. Al ben ik nog niet helemaal klaar, ik ben heel blij met het begeleidingsproces van Anke. Ik heb geleerd de tijd te nemen.

Marianne heeft de Homecoachclub ervaren als:

  • Stimulerend: Anke is lekker positief en vol energie
  • Expert is Anke absoluut, ze weet waar ze over praat.
  • Helper is Anke ook zeker. Ik hoefde maar te roepen om hulp.
  • Creatief is Anke zeker te weten. Anke komt met zoveel leuke ideeën!

COMMUNICATIE

Fijn om via video te connecten! Je werkt op afstand en zo kunnen we elkaar toch wat beter leren kennen. Niet onbelangrijk bij een persoonlijke klus als deze. Het was heel fijn om naast videocalls ook via whatsap contact te hebben. Zo kon ik met een gerust hart contact opnemen wanneer het mij uitkomt en andersom. Geen verplichting tot direct reageren.

Marianne raadt de Homecoachclub aan! Anke houdt ook rekening met het budget, heel fijn. Ze denkt echt mee in oplossingen, zodanig dat we uiteindelijk zelf een keuze maken. Wij zijn zo blij met onze nieuwe frisse ruimtes. Ze zijn precies geworden, waarvoor ze bedoeld zijn: rust op de slaapkamer en lekker veel kleur op de hobbykamer.

Marianne (moeder van de tweeling Luna en Sterre)

Indelen, inrichten en inkleuren van de slaap- en speelkamamer

review Homecoachclub 5 elementen theorie
casa de Yvon by Homecoachclub
review Homecoachclub 5 elementen theorie
woonkamer eethoek terracotta lambrisering
review Homecoachclub ervaren als
plattegrond verdieping tweeling
Fiesta wand bureaus kamer tweeling

Ja ik ontvang graag gratis inspiratie

van de Homecoachclub

Mail mij

Inspiratie voor jou

Deze website gebruikt cookies. Blijf je op de website, dan accepteer je het gebruik van cookies.